CNC bearbejdning

Fordele ved investering i CNC anlæg

Der er mange fordele ved at investere i CNC bearbejdning:

  • Høj og ensartet kvalitet
  • Øget produktivitet
  • Kortere leveringstider
  • Forbedret konkurrenceevne, da der kan produceres til samme pris, hvad enten det er nat eller dag, jul eller påske
  • Medarbejdere frigøres til andre opgaver
  • Forbedret arbejdsmiljø for de ansatte - tunge løft og ensidigt, gentaget arbejde minimeres, ligesom medarbejderne skånes for støj og andre skadelige påvirkninger. Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer endvidere antallet af arbejdsskader og sygedage

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan en CNC maskine kan være med til at automatisere din produktion, så ring til Henrik Thomsen, Product Manager CNC, på +45 20 66 35 18 eller send ham en mail på hgt@gibotech.dk. Han kan guide dig til den bedste løsning og kalkulere tilbagebetalingstiden på den valgte maskine.

 

CASES

JSB Plast A/S investerer i stor Gibotech-løsning

JSB Plast A/S i Ringkøbing er Europas førende leverandør af kernemateriale i skum og balsa, som anvendes af vindmølleindustrien til strukturel forstærkning af vinger og -huse. Gibotech har leveret et større antal avancerede, 5-aksede CNC-fræsere til JSB Plast. Denne maskinpark kan omstilles hurtigt og præcist i henhold til kundens specifikationer og CAD-tegninger, hvilket sikrer en høj grad af fleksibilitet og effektivitet. Derfor kan selv mindre ordrer produceres til konkurrencedygtige priser.    

Gibotech leverer CMS maskine til J.A. Plastindustri A/S

J.A. Plastindustri fremstiller et bredt udvalg af tagtilbehør, med fokus på teknologi og automationsløsninger. Med et moderne produktionsapparat er det muligt for J.A. Plastindustri at sikre hurtigt omstilling, hvilket sikrer en stor fleksibilitet – hvilket er centralt for branchen. 

Læs hele casen

   

Bystrup Totalbyg investerer i fremtiden 

Med en investering i en avanceret 5-akset CNC maskine håber maskinsnedkerfirmaet Bystrup Totalbyg at skabe helt nye muligheder og resultater for 2-mands virksomheden på Sydfyn. CNC maskinen sikrer nemlig Bystrup Totalbyg en kvalitet og alsidighed i deres produkter, der ikke tidligere havde været muligt.

Læs hele casen