FANUC Robodrill

I over 60 år har Fanuc været på forkant med innovationen og har hele tiden flyttet grænserne for, hvad der er muligt indenfor forøgelse af produktivitet og nedbringelse af omkostninger i en lang række industrier. Og nu har Fanuc skabt Robodrill, en helt ny generation af CNC maskiner.

Med Fanuc Robodrill i sortimentet, har Gibotech mulighed for at tilbyde et fuldt udstyret kompakt CNC bearbejdningscenter, som giver uovertruffen kvalitet, præcision og hastighed. Fanuc Robodrill er yderst pålidelig og opererer med et ekstremt hurtigt værktøjsskift, hvilket tillader hurtig og effektiv bearbejdning af de ønskede emner.

Du kan se et udpluk af vores eksisterende CNC løsninger og bl.a. blive klogere på fordelene ved denne slags løsninger.

Se eksempler på vores CNC løsninger

 

Som supplement til større maskiner kan Fanuc Robodrill give virksomheder mulighed for at frigøre kapacitet og reagere hurtigt på korte leveringstider og skiftende leveringskrav. Den uovertrufne hastighed og præcision resulterer ligeledes i, at Fanuc Robodrill giver nogle unikke muligheder indenfor bearbejdning af stål, aluminium og plast. 

Takket være Fanuc Robodrill's beskedne størrelse kan der oftest findes plads i produktionen uden at gøre krav på værdifuld gulvplads. Samtidig kan Robodrill udbygges med yderligere maskiner og robotter.  er tilbyder selvfølgelig hurtig installation og service af alle opstillede Fanuc Robodrill maskiner. 

Vil du vide mere om Fanuc Robodrill eller vil du have vejledning i forbindelse med investering i Fanuc Robodrill – så ring til Henrik Thomsen, Product Manager CNC på +45 20 66 35 18 eller skriv til ham på hgt@gibotech.dk

Læs mere på FANUC's egen hjemmeside