Hospitaler

Højteknologiske automationsløsninger til hospitaler

Hvad enten det drejer sig om fuldt automatiserede sterilcentraler, blodprøvesortering eller automatiserede højlagre og varemodtagelse, så har Gibotech løsningen. Og fordi vi er nogle af de første, der har lavet disse løsninger, kan vi også hurtigt udvikle nye løsninger i fremtiden.

Gibotech har igennem flere år lavet unikke automationsløsninger til hospitaler og sundhedssektoren og allerede i 2011 blev den første automatiserede sterilcentral installeret på Gentofte Hospital. I 2015 fulgte udviklingen af Gibosort, der sorterer og fordeler blod- og mikrobiologiske prøver, og i 2016 installerede vi en automatiseret varemodtagelse på Herlev Hospital. Seneste hospitalsløsning er en komplet automatiseret sterilcentral på Rigshospitalet, der vil stå færdig i 2018.

Vi har altså allerede opbygget en enestående portefølje af automatiserede hospitalsløsninger, som hver især har specifikke styrker.

Vores højteknologiske automationsløsninger til hospitals- og sundhedssektoren er opbygget i moduler. Vi har derfor et optimalt udgangspunkt for altid at kunne sammensætte og levere en løsning, der passer perfekt til vores kunders behov og ressourcer. 

3