Industrielektriker til montage af automations- og robotløsninger, København

Gibotech er en af Fyns veletablerede automationsvirksomheder. Virksomheden har siden 1984 leveret højteknologiske bearbejdningsanlæg og kundetilpassede automationsløsninger til en lang række brancher og har i dag mere end 60 ansatte. Gibotechs løsninger bygger på solide komponenter og maskiner, samt ikke mindst et innovativt samarbejde mellem kundernes tekniske stab og Gibotechs konstruktører, programmører og tekniske sælgere. Virksomheden er i front, når det gælder anvendelse af robotter i løsningen – også hvor det ikke er set før.

Om stillingen:

Vores medarbejdere er kendetegnede ved et stort engagement og en indgående interesse for robotløsninger - og de nyder alle at arbejde med kundespecifikke projekter i tæt samarbejde på tværs af afdelingerne. Du vil både komme til at arbejde selvstændigt og i teams. og du vil blive stillet overfor faglige udfordringer, hvor din viden og ekspertise vil blive iscenesat og udviklet. 

Dine væsentligste opgaver:

 • Tavlebygning
 • Installation, montage og opstilling af robot-, logistik- og transportløsninger
 • Du skal både arbejde selvstændigt og i teams med vores øvirge elektrikere, montører og projektledere

Den ideelle kandidat har følgende baggrund:

 • En uddannelsesmæssig baggrund som industrielektriker, automatikteknikker eller lignende
 • Indgående viden om elinstallation, automation og montage
 • Interesse i at arbejde i en veletableret virksomhed med mulig for udvikling i en fremadstormede branche

Om dig:

 • Du trives i en flad struktur
 • Du arbejder struktureret, seriøst og med fokus på kvalitet
 • Du skaber tillid blandt kolleger og samarbejdspartnere gennem en løsningsorienteret og forudsigelig tilgang til opgaver og udfordringer
 • Du elsker den faglige stolthed, når løsningerne spiller ude hos kunderne

Du tilbydes:

 • En spændende position i en virksomhed med succes og med mange store projekter undervejs
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem tilknytning til en branche i fremgang
 • En dynamisk hverdag med fleksible arbejdstider

 

Hverdagen i Gibotech er præget af en uformel kultur, der giver glæde og innovation, og som skaber store ambitioner og stolthed over vores arbejde. Gennem samarbejde mellem vores forskellige afdelinger, forsøger vi konstant at få det bedste ud af vores medarbejdere ved at udfordre og udvikle deres kompetencer. 

Om virksomheden:

Gibotech udvikler, installerer og servicerer højtteknologikse automationsanslæg og vores ekspertise og erfaring igennem mere end 30 år har givet os en stærk position på markedet. Vi har leveret utallige maskiner og anlæg til vidt forskellige brancher, virksomheder og produktionsformer, og vi er stolte over, at mange af vores maskiner fra opstarten i 1984 stadig er i drift. Med uundværlig viden og erfaring, såvel som løbende udvikling fra enkeltstående maskiner til totalløsninger, er Gibotech en nytænkende og innovativ samarbejdspartner med fokus på kunden, kvalitet og design, når vi udvikler og leverer robuste kundetilpassede løsninger. Kunderne er velkendte virksomheder på tværs af brancheri både en private og offentlige sektor i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder.

Næste step:

Synes du dette lyder som dit næste skridt i karrieren? Så send os din ansøgning, dit CV og hvor du har set jobopslaget til je@gibotech.dk hurtigst muligt, eller kontakt Jan Elmholt hos Gibotech A/S på +45 65 95 82 62 for yderligere oplysninger. Skriv venligst 'Industrielektriker, København' i emnefeltet.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.