Lagersystem

Fordele ved automatisering af lagersystem

Der er mange fordele ved at automatisere lagersystemet:

  • Produktiviteten øges
  • Kortere leveringstider – der kan plukkes til ordrer dag og nat
  • Høj præcision i modtagelse og afsendelse af varer
  • Lavere udgifter til fejlekspeditioner
  • Medarbejdere frigøres til andre opgaver
  • Forbedret arbejdsmiljø for de ansatte, fx færre tunge løft. Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer endvidere antallet af arbejdsskader og sygedage

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan dit lagersystem kan automatiseres, så kontakt Gibotech for en uforpligtende samtale.

Vores team af specialister guider dig til den bedste løsning, og de kan kalkulere tilbagebetalingstiden på den valgte maskine.

 

CASES

Sorterings- og palleteringsanlæg til PostDanmark

Gibotech har leveret et sorterings- og palleteringsanlæg til PostDanmark. Anlæggets to robotter aflæser stregkoderne på de enkelte postbakker med sorterede breve, og sorterer bakkerne i 28 forskellige omdelingszoner. Robotterne palleterer fire postbakker ad gangen i op til otte lag. De færdige paller er herefter klar til at blive kørt til de forskellige omdelingszoner.

   

 

 

Britisk møbelfabrikant installerer lager- og palleteringssystem fra Gibotech

TheSenatorGroup er en britisk familieejet producent af kontor møbler, som siden 1976 har designet og produceret kvalitetsmøbler til hele verdenen.

Lagersystemet, som er udviklet og designet af Gibotech, transporterer og placerer møbelvirksomhedens materialer i angivne racks og dermed klar til videre bearbejdning. Foruden dette installerede Gibotech en palleteringsløsning, hvori virksomhedens bearbejdede træprodukter kunne stables på paller med stor præcision og hastighed.