CNC bearbejdning

Fordele ved investering i CNC-anlæg

Der er mange fordele ved at investere i CNC-bearbejdning:

 

  • Høj og ensartet kvalitet.
  • Produktiviteten øges væsentligt.
  • Kortere leveringstider.
  • Forbedret konkurrenceevne, da der kan produceres til samme pris, hvad enten det er nat eller dag, Jul eller Påske.
  • Medarbejdere frigøres til andre opgaver.
  • Forbedret arbejdsmiljø for de ansatte - tunge løft og ensidigt, gentaget arbejde minimeres, ligesom medarbejderne skånes for støj og andre skadelige påvirkninger. Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer endvidere antallet af arbejdsskader og sygedage.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din produktion kan automatiseres, er du naturligvis velkommen til at kontakte Gibotech for en uforpligtende samtale. Vores team af specialister kan guide dig til den bedste løsning, samt eksempelvis kalkulere tilbagebetalingstiden på den valgte maskine.

 

 

CASES

JSB Plast A/S investerer i stor Gibotech-løsning

JSB Plast A/S i Ringkøbing er Europas førende leverandør af kernemateriale i skum og balsa, som anvendes af vindmølleindustrien til strukturel forstærkning af vinger og -huse. Gibotech har leveret et større antal avancerede, 5-aksede CNC-fræsere til JSB Plast. Denne maskinpark kan omstilles hurtigt og præcist i henhold til kundens specifikationer og CAD-tegninger, hvilket sikrer en høj grad af fleksibilitet og effektivitet. Derfor kan selv mindre ordrer produceres til konkurrencedygtige priser.    

 

Gibotech leverer CMS maskine til J.A. Plastindustri A/S

J.A. Plastindustri fremstiller et bredt udvalg af tagtilbehør, med fokus på teknologi og automationsløsninger hvilket giver dem mulighed for, at fremstille individuelle tagtilbehørsprogrammer efter tagproducents eller tagimportørs ønsker og behov. Med et moderne produktionsapparat er det muligt for J.A. Plastindustri at sikre hurtigt omstilling, hvilket sikrer en stor fleksibilitet – hvilket er centralt for branchen. "Købet af en 5 akset fræser betyder i vores produktion af plasttilbehør til tag, at vi finder en løsning uanset emnets kompleksitet. Vi får langt mere ensartede emner i en bedre kvalitet." udtaler produktionschef for J.A. Plastindustri A/S, Jan Lynge Nielsen.

Læs mere om denne case her.

   

 

Bystrup Totalbyg investerer i fremtiden 

Med en investering i en avanceret 5-akset CNC maskine håber maskinsnedkerfirmaet Bystrup Totalbyg at skabe helt nye muligheder og resultater for 2-mands virksomheden på Sydfyn. "Det giver os muligheder for at forbedre vores produktion både i kvalitet og omfang, men det er også en investering i specialisering." udtaler Niels Henning Bystrup, der er ejer af Bystrup Totalbyg ApS og fortsætter: "Uden denne investering er jeg ikke sikker på, at min virksomhed eksisterer om 10 år". CNC maskinen, der er købt igennem et tæt samarbejde med Gibotech A/S i Odense, sikrer Bystrup Totalbyg en kvalitet og alsidighed i deres produkter, der ikke tidligere havde været muligt.

Læs mere om denne case her.