Montage

Fordele ved automatisering af montageprocesserne

Der er mange fordele ved at automatisere montageprocesserne:

  • Høj og ensartet kvalitet.
  • Produktiviteten forbedres.
  • Kortere leveringstider.
  • Forbedret konkurrenceevne, da der kan produceres til samme pris, hvad enten det er nat eller dag, Jul eller Påske.
  • Medarbejdere frigøres til andre opgaver.
  • Forbedret arbejdsmiljø for de ansatte - ensidigt, gentaget arbejde minimeres, ligesom medarbejderne skånes for støj og andre skadelige påvirkninger. Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer endvidere antallet af arbejdsskader og sygedage.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din produktion kan automatiseres, er du naturligvis velkommen til at kontakte Gibotech for en uforpligtende samtale.

Vores team af specialister kan guide dig til den bedste løsning, samt eksempelvis kalkulere tilbagebetalingstiden på det valgte anlæg.

 

CASES

Montageløsning fra Gibotech kædede lamel produktion sammen Montage Ammeraal 

Da virksomheden Ammeraal Beltech Modular (tidligere Uni-Chains) skulle bruge et anlæg til at samle deres transportbælter i stål, valgte de Gibotech som leverandør. Vi udviklede og byggede et fuldautomatisk anlæg bestående af to Fanuc-robotter til picking og placering af lamellerne, en enhed til at montere nitterne samt en opspoler til den færdige kæde.  

 

Scandinavian Tobacco Group A/S pakker tobak med Gibotech løsning

Scandinavian Tobacco Group A/S er en af verdens førende producenter af cigarer og pibetobak og sælger til dagligt varer til over 100 forskellige lande. I Assens på Sydfyn har Scandinavian Tobacco Group A/S automatiseret deres produktion og pakning af pibetobak ved hjælp af en løsning fra Gibotech.

Den kompakte løsning sørger ved hjælp af avanceret teknologi og programmering for præcist at afveje den sammenpressede pibetobak, hvorefter den pakkes i tilhørende tobaksdåser. Ved hjælp af nemt programmerbare FANUC robotter og dertilhørende præcisionsudstyr tilfører løsningen dermed en præcision og en effektivitet, som ikke havde været mulig at gengive med menneskelige