OMRON

Omron logo

Omron er en af verdens førende producenter af mobile robotter eller AGV’er (Automated Guided Vehichle)) og har siden grundlæggelsen i 1933 leveret innovative løsninger og avancerede teknologier til industrien. Omron opererer i dag på 150 lokationer i 40 lande.

Omrons mobile robotter er designet til at øge produktiviteten i både fremstillings- og logistikprocesser, og er med til at gøre medarbejderne mere effektive ved at give dem tid til at fokusere på opgaver, der kræver komplekse menneskelige egenskaber. Samtidig giver de mobile robotter mindsket maskinstilstand, eliminerer fejl og forbedrer materialesporbarhed.

AGV’erne er:

  • Fleksible
  • Sikre
  • Lette at anvende
  • Effektive
  • Skalerbare

Der er utallige muligheder for at anvende AGV-løsninger, og Omrons mobile robotter findes allerede indenfor så forskellige brancher som bilindustrien, sundhedssektoren, fødevareindustrien, logistik og mange andre. 

FAKTA OM OMRONS MOBILE ROBOTTER 

Autonome intelligente køretøjer
Omrons mobile LD robotter er autonome intelligente køretøjer (AIV’er), designet til at øge produktiviteten hos fremstillings- og logistikvirksomheder.

Ruteplanlægning
Laserlokalisering tillader robotten at opererer i omgivelser der ofte ændrer sig og giver også robotten mulighed for at bevæge sig tværs over store åbne områder.

Sikkerhed
De mobile robotter bruger både laser og sensorer til at scanne omgivelserne for forhindringer på ruten og udløser automatisk et nødstop for at undgå kollision.

Omrons AGV'er er derfor det naturlige valg, når Gibotech designer og leverer kundetilpassede automatiserede logistik- og transportløsninger.

Du kan læse mere om vores samarbejde med Omron her

Vil du vide mere om, hvad en AGV-løsning kan gøre for din virksomhed? Ring til Klaus Mikkelsen på +45 2066 3513 eller send en mail

Læs mere om Omron

omron industri