Palletering

Der er mange fordele ved at investere i automatisering af palleteringen:

  • Produktiviteten øges væsentligtThomas Skovgaard, Gibotech
  • Medarbejdere frigøres til andre opgaver
  • Forbedret konkurrenceevne, da der kan produceres til samme pris, hvad enten det er nat eller dag, jul eller påske
  • Forbedret arbejdsmiljø for de ansatte - tunge løft og ensidigt, gentaget arbejde minimeres, ligesom medarbejderne skånes for sundhedsskadelige påvirkninger. Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer endvidere antallet af arbejdsskader og sygedage

Hvis du vil vide mere om automatiseret palletering, er du naturligvis velkommen til at kontakte Gibotech for en uforpligtende samtale. Vores team af specialister kan guide dig til den bedste løsning, og de hjælper også gerne med at beregne tilbagebetalingstiden på den valgte løsning.

Kontakt salgsingeniør Thomas Skovgaard på tsk@gibotech.dk eller 20 66 35 19 og hør, hvordan automatisk palletering kan øge produktiviteten i din virksomhed.


CASES

Palleteringsløsning installeret hos Novozymes 

I 2012 leverede Gibotech en fuldautomatisk palleteringsløsning til Novozymes, der ønskede at strømline deres proces omkring pallemix og labelpåsætning.

Ved hjælp af topmoderne FANUC robotter og vision-systemer udviklede Gibotech A/S et hurtigt og fleksibelt system, der sikrer effektiv depalletering, påsætning af labels og palletering. I anlægget indgår avanceret scannersystem, et unikt gribeværktøj der kan håndtere både jerrycans, fibertønder og paller såvel som software og styring udviklet af Gibotech's software team.

   

 

 

Svansø palleterer ved hjælp af Gibotech løsning

Svansø – som i 2005 blev en del af Scandic Food A/S – er et etableret og velkendt varemærke i den danske detailhandel. Svansø er kendetegnet ved høj kvalitet og et bredt udvalg af spændende produkter – fra brasilianske figner til italienske artiskokker.

Gibotech's palleteringsløsning til Svansø sikrer hurtigt og nem palletering og pakning af produktlinjen, og sørger dermed for en automatisering og effektivisering af produktionen.