Gibotech ønsker glædelig jul

Corona eller ej – 2020 har faktisk været ok!

21. december 2020

Først og fremmest har vi intro­du­ceret GiboSmartSolutions - et resultat af hårdt arbejde i foråret, hvor hele Danmark og resten af verden var lukket ned. En af løsnin­gerne under GiboSmartSolutions-konceptet er GiboCobotFlex - en løsning som vi solgte første model af på under tre måneder. 

 

Vi har også skrevet under på at indtage endnu et hospital – denne gang lige i baghaven i Odense, hvor vi skal bygge steril­cen­tralen på Nyt OUH sammen med 5E Byg, der er tota­len­tre­prenør på opgaven.

Og så har vi lige i sidste uge fået endnu en ordre til Nyt OUH – denne gang på et stort logi­stik­system. Og med et ordre­beløb på en kvart milliard er det den største ordre i Gibotechs næsten 40 år lange historie. Så vi går ekstra glade på jule­ferie i år.

Servicebiler gibotech

Service i ferien

Selvom vi har lukket mellem jul og nytår, så er vores servi­ce­af­deling klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det – bare ring på 65 95 82 62.

Ingen nytårskur 

Vi har desværre været nødt til at droppe den fysiske Nytårskur i år, men vi arbejder benhårdt på at lave et webinar med en virtuel præsen­tation af GiboCobotFlex til februar. Her vil vi bl.a. vise, hvor flek­sibel den er, og så har vi invi­teret både Omron og OnRobot med, så de kan fortælle meget mere om robotten og de forskellige gribere. Men mere om det senere. 

Glædelig jul

Til sidst vil vi gerne ønske dig, dine kollegaer og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår – vi glæder os til at samar­bejde med jer i 2021 og håber, at næste år byder på endnu flere spæn­dende opgaver for os alle. 

Mange tak for året, der gik – og på gensyn i 2021!!

glædelig jul, gibotech

Kontakt os

Adresse

Datavej 15

5220 ODense

Kontakt

Åbningstider

Mandag – tirsdag:  7.00 – 15.30
Fredag: 7.00 – 13.00