JULEKAMPAGNE:

Gode priser på maskiner fra Fanuc, CMS og Tekna

∙ 10. dec 2018, Odense ∙

 

Hvis du over­vejer at auto­ma­tisere din produktion i 2019, så har Gibotech lige nu jule­kampagne på ikke mindre end 4 forskellige maskiner. 

Det betyder, at du lige nu kan få fingre i en CMS Ares 36−18÷12 kW med 10% rabat. Her får du et bear­bejd­nings­center med OSAI Open-styring, 5-akset fræse­hoved med værk­støjs­veksler og 12 kW motor.

Hvis du er hurtig, kan du også nå at få 10% rabat på en Fanuc Robodrill, et bear­bejd­nings­center til fire-akset bear­bejdning med hurtigt værk­tøjs­skifte, DDR bord og 400 mm z-akse længde.

 

 

TEKNA

I skal heller ikke snydes for et godt tilbud på Tekna. Faktisk har vi fundet ikke mindre end to Tekna maskiner som vi har lavet gode priser på. 

Hvis du er ude efter et maskin­center, så kan du vælge en Tekna TKE 944, hvor du får et 4-akset bear­bejd­nings­center med værk­tøjs­veksler og 8,5 kW motor. Og du får selv­føl­gelig 10% rabat på hele maskinen. 

Hvis du er ude efter en sav, så kan du fra kun DKK 264.500,- få en Tekna TKE 551 dobbelt­ho­vedet afkor­tersav med profil­længde på op til 5000 mm og klin­ge­di­a­meter Ø550 mm.

Betingelser

Alle tilbuddene gælder ved ordrer modtaget inden torsdag den 20. december og maski­nerne er på lager til omgående levering og forbe­holdt mellemsalg. 

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om tilbuddene eller maski­nerne, så skynd dig at ringe til Henrik Thomsen på 20 66 35 18 eller skriv til ham på hgt@​gibotech.​dk. 

 

På gensyn i Gibotech