Update – messen er rykket til 23–25. marts 2022!!!!

Ny nordisk robot-messe i Odense

De nordiske lande samler for første gang nogen­sinde kræf­terne og afholder én samlet robot-messe.

Kontakt

Innovativ auto mati sering

Danmark er kendt som robotland, men det er en samlet nordisk indsats, der står bag R21, der afholdes 3.–5. marts 2021.

Selvom R21 finder sted i Odense, Danmarks robotby nr 1, så er det ikke en dansk messe med fokus på Danmark – det er et nordisk event og udviklet af de nordiske lande. 

Paradigmeskifte 

- R21 markerer et skifte. Det er første gang, at vi alle går sammen. Som udstiller vil du møde kunder, et nyt marked og måske endda lave nye smar­bejder på tværs af græn­serne, siger Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager i Event Department hos Odense Congress Center.

– Som besø­gende får du en unik mulighed for at opleve den ekspertise og know-how, de nordiske lande har. 

Det er ret impo­ne­rende og noget du absolut ikke må gå glip af, fort­sætter hun.

Nordisk samar­bejde

Udover at have nordiske udstillere og gæster, så består arbejds­gruppen bag R21 af nordiske partnere og repræ­sen­tanter. Deruover består messens advisory board af medlemmer fra forskellige nordiske lande for at sikre, at messen udnytter erfa­ringer fra alle hjørner af Norden.

- Det er vigtigt, at R21 repræ­sen­terer et bredt udvalg af de mange spæn­dende virk­som­heder, de forskellige lande kan tilbyde. Og hvem er bedre end landende selv til at sikre, at R21 viser det absolut bedste de kan tilbyde, lyder det fra Katarina Fruerlund Deylami.

– R‑21 en en vigtig faktor i udvik­lingen af et fanta­stisk samar­bejde mellem de nordiske lande. Hver land har dets egne karak­tertræk og som repræ­sentant for Norge er vi særligt ivrige efter at lære mere om imple­men­tering af robotter. Vi er over­be­viste om, at det vil få stor værdi for os alle, at vi på denne måde samler alle de nordiske landes styrker samtidig med at vi arbejder sammen for at udvikle og vise de aller­bedste løsninger på messen.  

Karin Sundsvik

Manager, NFEA

Det prak­tiske

Hvornår: 3.- 5. marts 2021

Hvor: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense .

Åbningstider
Onsdag 3. marts                                9 – 16
Torsdag 4. marts                               9 – 16
Fredag 5. marts                                 9 – 16

Find vej

Få nyheder direkte i indbakken

DIRA Robotbrag er tilbage!

DIRA Robotbrag er tilbage!

Vær med til at fejre DIRAs 40-års jubilæum, når netværket sammen med Teknologisk Institut åbner dørene op til et brag af en robotfest den 5.–6. maj 2022.