Gibotech igen med på hi

21. september, 2021 | Odense

Forberedelserne til hi Tech & Industry Scandinavia er godt i gang, og vi glæder os til at se dig på stand L9360 i MCH Messecenter Herning, 5. – 7. oktober.

 

Læs mere

Endelig kan vi mødes igen

Mere end nogen­sinde før længes vi efter at mødes face-to-face, vidensdele, inspirere, netværke og fremvise vores nyeste løsninger og produkter.

Gæsterne får på hi Tech & Industry Scandinavia en enestående mulighed for at opleve både nutidig og frem­tidig teknologi med poten­tialet til en gennem­gri­bende opti­mering af en virk­somhed og Gibotech er bl.a. klar til at vise de nyeste GiboSmartSolutions.

Messen henvender sig til en bred vifte af brancher som byggeri, energi, gartneri, landbrug, produktion og sundhed, som alle vil kunne finde inspiration til opti­mering og automatisering. 

- Vi er som virk­somhed spændte på den kommende hi messe i Herning og vi glæder os rigtig meget til igen at kunne møde både nuvæ­rende og poten­tielle kunder face-to-face.

Mikkel Bjerregaard

CSO, Gibotech

Kom gratis ind med kode

I år koster det 100 kr at besøge hi messen, men vi har fået lov til at invitere dig gratis med. Det eneste du skal gøre for at komme gratis med, er at benytte vores unikke kode, når du booker din billet til messen.

Koden du skal bruge er hi-20426 og du kan booke din billet her 

 

Savner det fysiske møde

Efter en lang periode med hjem­me­ar­bejde, onli­ne­møder og nedlukning kan dansk erhvervsliv mødes igen – ansigt til ansigt og med reel øjen­kontakt. Og under ét tag med mulighed for at udforske de nyeste produk­t­nyheder samt pleje gode rela­tioner og opbygge nye.

Messen er et samlings­punkt for hele indu­strien – og stedet, hvor du kan hente ny viden, blive inspi­reret og finde gode mulig­heder for at pleje dit forret­nings­netværk – face-to-face i trygge rammer. 

HI 2021

Dem kan du møde på vores stand

Vi har taget vores eksperter indenfor forskellige områder, så du både kan få gode råd om robotter, CNC maskiner, service og meget andet, når du lægger vejen forbi stand L9360.

Mikkel Bjerregaard, CSO
Kenneth Pedersen_web_sh
Henrik Thomsen
Thomas Skovgaard

Mikkel Bjerregaard

CSO

Kenneth Pedersen

Product Manager – Automation

Henrik Thomsen

Product Manager  – CNC

Thomas Skovgaard

Sales Engineer

Du er velkommen til at kontakte vores eksperter på forhånd og booke et møde på standen, så du er sikker på, at de er ledige, når du kommer.

gibocobotflex_cobot_omron

57 år siden første hi messe

Når hi åbner dørene igen den 5.–7. oktober 2021, er det 57 år siden vi åbnede dørene for første gang. Igennem årene er hi blevet samlings­punkt  og videns­forum for hele indu­strien, der mødes til tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet.

Hjælp til implementering

På hi vil du, udover at få inspiration til din næste auto­ma­tions­løsning, også kunne få gode råd til hvordan du opti­merer din produktion med robotter. Samtidig står vores eksperter klar til at hjælpe dig godt i gang med imple­men­te­ringen af en konkret løsning, der ikke bare vil optimere dit arbejde, men samtidig højne effek­ti­vi­teten, reducere omkost­nin­gerne og skabe en stor konkur­ren­ce­fordel for din virksomhed.

 

Hvor?

MCH Messecenter

Vardevej 1

7400 Herning

GiboMove_omron_LD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration til auto­ma­ti­sering med robotter og CNC bearbejdning