Tak for samar­bejdet i 2021

Gibotech ønsker en glædelig jul

20. december 2021

Selvom Corona aldrig helt slap sit tag i os og nu igen raser verden over, så har 2021 alli­gevel været et godt år, og vi har både begyndt og afsluttet spæn­dende projekter rundt omkring i verden.

 

Endnu flere hospitaler

Vi har fået lov til at udvide vores porte­følje af auto­ma­tions­løs­ninger til hospi­taler i både ind- og udland, hvilket vi er meget stolte over – det betyder nemlig, at både nationale og inter­na­tionale eksperter kigger vores vej, når der skal bygges steril­cen­traler, vare­mod­ta­gelser og logi­stik­løs­ninger på hospitalerne.

Lige om lidt afle­verer vi fx en steril­central i Lübeck, hvor de er ved at være klar til drift. Og så er vi allerede i gang med en lignende instal­lation i Kiel, ligesom vi snart tager hul på både steril­central og logi­stik­system på Nyt OUH.

 

Mere industri

Der har også været fuld fart på indu­stri­pro­jek­terne i 2021, hvor der er blevet solgt CNC maskiner til mange forskellige brancher.

Samtidig har vi haft fokus på at få udbredt kend­skabet til en af vores nye GiboSmartSolutions, GiboCobotFlex. Det har bl.a. betydet, at den har sluttet året med at være på Danmarksturné, så virk­som­heder har haft mulighed for at prøve den op imod deres egen produktionslinje.

Det har været en stor succes, som vi måske forlænger ind i det nye år, så hold øje med os på LinkedIn, hvis du vil vide, hvornår vi kører igen. Og ellers er du altid velkommen til at kontakte os for en ufor­plig­tende snak om automation.

Servicebiler gibotech

Service i ferien

Selvom vi har lukket mellem jul og nytår, så er vores servi­ce­af­deling klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det – bare ring på 65 95 82 62.

Glædelig jul

Til sidst vil vi gerne ønske dig, dine kollegaer og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår – vi takker for  samar­bejdet i 2021 og håber, at næste år byder på endnu flere spæn­dende opgaver for os alle.

 

Mange tak for året, der gik – og på gensyn i 2022!!

glædelig jul, gibotech

Kontakt os

Adresse

Datavej 15

5220 ODense

Kontakt

Åbningstider

Mandag – tirsdag:  7.00 – 15.30
Fredag: 7.00 – 13.00