3 opgaver der slider unødigt på medarbejdere

21. april, 2021

Bedre arbejds­miljø med robotter og automationsløsninger

Nej tak til klemte fingre, lang­tids­sy­ge­mel­dinger med rygskader efter tunge, manuelle løft og monotont, ubeha­geligt og snavset arbejde.

Robotter og auto­ma­tions­løs­ninger er med til at øge sikker­heden og giver et bedre arbejds­miljø med færre arbejds­u­lykker, mindre slid og mere vari­e­rende arbejdsopgaver.

Her er tre arbejds­op­gaver, der slider unødigt på dine folk – og to auto­ma­tions­løs­ninger, der mini­merer risikoen for skader.

1: Løft og manuel hånd­tering af paller

Manuel hånd­tering af paller er utrolig hårdt fysisk og kan resultere i  slitage af ryg, der kan give ondt i ryg og skuldre, slidgigt, forst­u­vning, hold i ryggen og diskusprolaps.

automatisk palletering med robot

2: Ubekvemme arbejds­stil­linger

Ubekvemme arbejds­stil­linger er fysisk bela­stende over længere tid og kan lede til slitage og skæve vrid i ryggen, der i værste tilfælde kan resultere i diskusprolaps, slidgigt, knog­lebrud og forst­u­v­ninger samt ondt i ryg, nakke, skuldre, arme og ben. 

robot der pakker emner i kasser

3: Manuel slibning og polering

Længerevarende manuel slibning og polering giver vibra­tioner, der kan føre til skader på kar, knogler, led, nerver og muskler og resultere i følel­ses­løshed og snurren i fingrene eller nedsat gribekraft.

cobotflex_slibeløsning_schunk

2 bud på løsninger, der kan afhjælpe slitage 

Der er ikke kun fysiske fordele ved at bruge robotter. Automationsløsninger kan også gøre noget for vores mentale helbred. De opgaver som robot­terne kan varetage, er nemlig tit de opgaver som medar­bej­derne finder mest kedelige, ensformige eller fysisk bela­stende. Jo flere af disse opgaver der forsvinder, jo mere varieret og tilfreds­stil­lende bliver arbejds­dagen for personalet.

Her er vores bud på to løsninger, der giver glade medar­bejdere, færre sygedage og arbejds­u­lykker og nemmere plan­lægning – og en bety­delig økonomisk gevinst  for virksomheden:

Vil du vide mere?

et-

Mail

Send en mail

Send mail

et-

Telefon

Ring til os på 

+45 65 95 82 62 

Følg os

Følg os på LinkedIn

LinkedIn