GIBOTECH fejrer teknikers jubilæum

17. februar 2021 | Odense

Tekniker Rasmus Trebbien har været en del af GIBOTECH i 10 år.

 

Rasmus Trebbien. tekniker, Gibotech

 

 

 

 

 

Det er ikke hver dag, at vi kan  fejre en medar­bejders 10 års jubilæum. Men det kunne vi 1. februar, da tekniker Rasmus Trebbien havde været i GIBOTECH i 10 år. 

- Det er altid dejligt at fejre medar­bej­deres jubilæer, for det betyder jo, at de godt kan lide at være her. Og i en virk­somhed som vores, hvor der har været så stor en medar­bej­der­tilgang de seneste år, er det selv­føl­gelig noget helt specielt, når der er nogen, der har være her i 10 år, lyder det fra Henrik Anker, CEO i GIBOTECH.

En vellidt kollega

Rasmus er meget vellidt blandt alle ansatte i GIBOTECH og er en fanta­stisk dygtig tekniker. Rasmus har en stor viden om auto­ma­tions­løs­ninger, som vi har stor glæde af både på Datavej og når han er i udlandet for at installere nye anlæg. Og så er Rasamus altid smilende og hjælpsom, hvis man har brug for hjælp. Vi er derfor rigtig glade for, at Rasmus har valgt GIBOTECH som sit arbejdssted og ikke mindst stolte af, at vi nu kan fejre hans 10 års jubilæum – og så håber vi selv­føl­gelig, at han bliver hængende længe endnu.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration til auto­ma­ti­sering med robotter og CNC bearbejdning