GIBOTECH fejrer konstruktørs jubilæum

19. august, 2020 | Odense

Konstruktør Klaus Andersen har i august været en del af GIBOTECH i 10 år.

 

, Fejrer 10 års jubilæum, Gibotech

 

 

 

 

 

 

Det er ikke hver dag, at vi kan få lov til at fejre en medar­bejders 10 års jubilæum. Men det kunne vi i sidste uge.

- Klaus Andersen har 10 års jubilæum, og det er helt specielt for mig at kunne annoncere dette. Jeg har selv ansat Klaus som konstruktør tilbage i 00’erne hvor GIBOTECH var en mindre virk­somhed med en 20–25 ansatte. Dengang lavede vi ikke så mange anlæg om året, og konstruk­tionen bestod af Klaus og en teknisk tegner. Klaus har arbejdet sammen med GIBOTECH i mange år forinden sin ansæt­telse, da han i tidernes morgen var ansat ved AAM, som vi købte mange delløs­ninger af dengang, lyder det fra Henrik Anker, CEO

, Fejrer 10 års jubilæum, Gibotech

En vellidt kollega

Klaus er meget vellidt blandt alle ansatte i GIBOTECH og er en fanta­stisk dygtig konstruktør. Klaus har en stor viden om gribere og meka­niske løsninger som vi har udnyttet og vundet mange sager på gennem årene. Vi er derfor rigtig glade for, at Klaus har valgt GIBOTECH som sit arbejdssted og ikke mindst stolte af, at vi nu kan fejre 10 års jubilæum sammen.

- Klaus er så heldig, at være tiltrådt en seni­o­r­ordning, som betyder lidt færre timer på kontoret. Forhåbentlig betyder det, at Klaus også vil fejre 15 års jubilæum i 2025.

Henrik Anker

CEO, Gibotech

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration til auto­ma­ti­sering med robotter og CNC bear­bejdning