Danmarks første CMC IKON CNC-maskine er på vej.

CNC-maskinen CMS IKON findes endnu ikke i Danmark. Men Gibotech har fået en ordre på levering af CNC-maskinen, som bliver den første af sin slags på dansk jord.

Der findes CNC-maskiner hos mange danske virk­som­heder. Men der er endnu ingen af dem, som har en CMS IKON-maskine stående. Men snart kan en verdens­førende dansk leve­randør til bygge­in­du­strien byde netop en CMS IKON velkommen i produk­tionen, når Gibotech bringer den første IKON CNC-maskinen til landet. Maskinen bliver kombi­neret med en robot­løsning, som skal betjene CMS IKON CNC-maskinen.

”En CNC-maskine er altid relevant at kigge på, hvis du vil optimere i din produktion. Og netop en CMS IKON er et rigtig godt bud, hvis du vil gøre det hele lidt mere effektivt, og så kommer denne maskine endda med ikke mindre end to bear­bejd­nings­en­heder. I det her tilfælde kan man sige, at vi har supero­p­ti­meret, da vi lever et samlet setup, som også inklu­derer en robo­t­celle til betjening af CMS IKON CNC-maskinen.  Maskinen er konstrueret, så du kan oplægge og nedtage emner, samtidig med at maskinen bear­bejder andre emner. Derfor er vi stolte af, at vores kunde har valgt Gibotech som total­le­ve­randør til deres nye CNC-maskine og tilhø­rende robo­t­celle. Vi ser frem til at levere og installere dette fanta­stiske setup hos vores kunde”

- Henrik Thomsen, Product Manager, CNC

CMS IKON adskiller sig fra andre CNC-maskiner ved at have et bord, der kan rotere vertikalt, når emnet skal bear­bejdes. Det betyder, at oplægning og nedtagning af emner kan ske på den ene side af bordet, mens maskinen bear­bejder emner på den anden side. Samtidig gør bordene maskinen kompakt – men ikke mindre effektiv.

For at se denne video skal du acceptere stati­stikker, markeds­føring cookies 

Er du nysgerrig på, hvordan CMS IKON arbejder, kan du se mere i videoen her.

Vores ekspert i CNC maskiner og save

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan en CNC-maskine kan være med til at effek­ti­visere din produktion og øge din konkur­ren­ceevne, så kontakt Henrik Thomsen, Product Manager. Han kan guide dig til den bedste løsning og udregne tilba­ge­be­ta­ling­stiden på den valgte maskine.

Ring til Henrik på 20 66 35 18 eller send en mail på hgt@​gibotech.​dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du have nyheder og inspiration inden for robotter og CNC? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kontakt os

Adresse

Datavej 15

5220 Odense

Kontakt

Åbningstider

Mandag – tirsdag:  7.00 – 15.30
Fredag: 7.00 – 13.00