Nyansættelser

Gibotech gearer op og ansætter på livet løs

16. november 2021

Det går stærkt i robot­branchen, og det fynske auto­ma­tionshus har i løbet af efteråret ansat adskillige nye folk. Og de er slet ikke færdige endnu.

Store ordrer på bl.a. hospi­tals­om­rådet øger behovet for dygtige medar­bejdere, og i oktober og november er der kommet 9 nye medar­bejdere på Datavej. Og det er hele vejen rundt, at Gibotech opruster på personalefronten.

- Der er ingen tvivl om, at vi også ser ind i flere ansæt­telser i de sidste måneder af 2021 med flere store projekter på vej. Lige som så mange andre i branchen mærker vi, at det er svært at skaffe medar­bejdere, så vi er rigtig glade hver gang, der bliver skrevet under på en kontrakt. Men vi er slet ikke færdige med at ansætte endnu.

Henrik Anker

CEO, Gibotech

Nyt ansigt i administrationen

Da Gibotechs mange­årige CFO, Jens Peder Nielsen, besluttede at gå på pension i slut­ningen af året, gik jagten straks ind på at finde en afløser. Valget faldt på Peder Roar Jensen, der nu kan sætte sig i stolen som ny Head of Finance & Administration. Peder kommer fra en stilling som økonomidirektør/CFO i Orkla koncernen, hvor han varetog KIMs i Søndersø. Peder har mere end 20 års erfaring fra produk­tions- og projek­tvirk­som­heder, såvel fami­lie­ejede som børsno­terede selskaber.

Fuldt hus i R&D

Også R&D vokser, og her er der både nye og et velkendt ansigt på vej. Jan Thomsen har tidligere været ansat i Gibotech, og efter en ansæt­telse hos QRS har han nu valgt at blive en del af teamet igen. Bo Mortensen kommer fra en stilling hos Refine Finishing og har mange års erfaring med konstruktion af tryk­ke­ma­skiner, som han glæder sig til at bruge i robotbranchen.

Derudover kommer to af afde­lingens medar­bejdere tilbage fra barsel, så der i slut­ningen af året er fuldt hus i R&D.

Med store ordrer følger der også rigtig mange indkøb. For at styrke orga­ni­sa­tionen har Gibotech derfor valgt at styrke indkøbs­af­de­lingen med endnu en medar­bejder. Det er Annette Hjortholm, der tilslutter sig Bjørke Bertelsen som indkøber under Niels Henrik Larsen, der i samme ombæring har sagt ja til at blive Head of Procurement.

Flere medar­bejdere forhå­bentlig på vej

De kommende måneder skulle også gerne byde på forø­gelse af QHSE-afde­lingen, hvor Anders Birkholm, Head of QHSE, lige nu er på jagt efter både en Technical Writer og en Documentation Specialist.

- Vi har stadig ledige stil­linger som vi rigtig gerne vil have besat så hurtigt som muligt, så de kan være klar til at tage de store projekter, når de kommer. Også dygtige projekt­ledere, der brænder for at være binde­leddet internt i Gibotech og ud til kunden står højt på vores ønske­seddel, lyder det fra Henrik Anker, der også opfordrer til at holde øje med karri­e­residen på hjemmesiden.

Production Manager, Mikael Rusbjerg, har da også netop slået 3 stil­linger op, hvor han leder efter montører til mekanisk montage på et af Danmarks nye super­sy­gehuse.

- Lige nu arbejder vi på at konstruere og programmere de forskellige projekter. Men lige om lidt skal til at installere dem, både hjemme hos os selv og ude ved kunderne. Og så får vi brug for flere dygtige folk i produk­tionen, som fx elek­trikere og automatikteknikere.

Henrik Anker

CEO, Gibotech

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration til auto­ma­ti­sering med robotter og CNC maskiner.

Kontakt os

Adresse

Datavej 15

5220 Odense

Kontakt

Åbningstider

Mandag – tirsdag:  7.00 – 15.30
Fredag: 7.00 – 13.00