Branche

Industri & Hospital

Hos Gibotech er vi førende indenfor robotter og auto­ma­tions­løs­ninger. Alt efter hvad du leder efter kan du vælge, hvilken branche du hører til.

IndustriHospital

Mange fordele. Uanset branche.

Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, kan du opnå fordele ved at inve­stere i auto­ma­ti­sering, der passer til lige netop din virk­somhed.

Vi har over 30 års erfaring med at levere skræd­der­syede auto­ma­tions­løs­ninger til mange forskellige brancher. Sammen med vores innovative tilgang til auto­ma­ti­sering giver vores løsninger kunderne øget effek­ti­vitet, lavere produk­tions­om­kost­ninger og forbedret arbejds­miljø.

Vi forhandler kun aner­kendte brands og produkter.

Vi er partnere med nogle af verdens førende leve­ran­dører inden for deres områder, og vi har altid fokus på at optimere deres produkter, når vi udvikler skræd­der­syede løsninger, så vores kunder er sikre på at få det absolut førende på markedet, ligesom vi selv stiller store krav til vores egne færdige løsninger.

Værdi for mennesker

Vi er stolte af at levere løsninger, der skaber værdi for mennesker. Ikke bare økonomisk værdi for virk­som­he­derne, der kan forbedre konkur­ren­ce­evnen og øge effek­ti­vi­teten, men i lige så høj grad for de medar­bejdere, der både får mere spæn­dende opgaver og et bedre arbejds­miljø”.

Mikkel Bjerregaard

CSO, Gibotech A/S

Contact us

 

The more infor­mation you provide, the quicker we can provide the right department with your query.

 

Send message

4 + 12 =